Знач погнали:
1.
Першими виступав Ярік за міні піаніно
Сказати можу брітіш є брітіш. Такий собі стиль десь тих часів коли в Британії не було електроніки. Чомусь я себе уявив якимось футбольним фанатом коли то слухав, хотілося десь піти комусь пику натовкти хто не з наших. Така собі весела, проста музичка.
2.
Виступав гурт я незнаю звідки, там дєвочка на вокалі
Знач в чом дєло. В дєвочки можливо і високий вокал, але те, що грали і такий високий вокал трошки різав вуха. Але намально впринципі. Басіст трошки скутий, таке враження наче він перший раз на сцені. Просто рекомендація чуваку - не баясь, в тебе ж бас, якщо що, то відпиздиш хто не сподобався

І дєвочка на барабанах... Мабуть гурт збирався з старих добрий друзєй, що радує, бо не кожний може похвалитися друзями, які хочуть з тобою грати.
3.
Чумацький шлях
Ізвєсний гурт з Хмельницького. Багато кого він вражає. Одні кажуть типу ДУЖЕ КРУТО, інші типу хахакають з тих пісеньок. Ну моя точка зору поки така за цих пів року - вони грають фолк, а мене фолк не пре, і що робити. Скажу так, якщо вони і кльово грають, то для мене вони не помітні, хоча там народ шарющий.
4.
Якіто растамани
Я там бачив нігерську символіку. От йо, свастіку заборонено, а нігерів можна. Но вот шо хочу сказати - парадували. Як на мене просто, чисто. Або я вже був пяний.
Знач так. Висновок вечора. Було потрачено 20 грн на вхід, 50 грн на напітки. Додому підвезли на таксі. Плюс ще торчу. Кароче час проведено нормально.
Прохання до учасників не сильно зхациклюватися на тому, що народ має проголосувати саме за них. Як на мене, треба відіграти собі в кайф, так щоб отримати на сцені парочку оргазмів. Вот і вьо. Пройшов, не пройшов, хай рішають врослі дядічки, які наче шось шарять, але з часом на їх місцях будете сидіти ви, і тож так когось осуджувати, за то шо якісь чувачки збираються, тратять багато бала, сіл і мислєй

)
Прохання до зрітєлєй. Така фішка народ, що у вас можуть просити віддати свій квиток для голосування. А ви знаєте, майте свої мізки, вуха і руки. Інакше хто ви такі, якщо вами маніпулюють. Ви прийшли, візьміть себе в руки, реально послухайте гурти, а вдруг то шо ви думали про гурти виявиться зовсім іншим. Да да... і таке буває. І якась група яка точить свою техніку окажеться глибоко в попі тільки тому, що ви комусь не...ца друг, але кажуть, що друзі завжди скажуть правду.. так вот!
Пасіба за вніманіє... звиняйте, що писав на Хмельницькому діалєкті, іншим разом напишу на українській.